Skampa Print - Local Business Directory

Skampa Print

Skampa Print
Skampa Print

Skampa Print është një nga shtypshkronjat më moderne në tregun shqiptar. E krijuar në vitin 2018 nga Tipografi Klodjan Vërçani, ju vjen në ndihmë çdo biznesi dhe personi fizik që kërkojnë produkte cilësore në industrinë e shtypit. Skampa print ofron produkte si, flyers, menu , banera, kartëvizita, kalendar, zarfa, libra, kuti, fletëpalosje dhe printime të ndryshme. Skampa print gjithashtu ofron shërbime para shtypi, si design, dhe produkte pas shtypi, si llakim, prerje me forme dhe plastifikim. Tek ne ju do gjeni mbështetjen e nevojshme për strategjinë tuaj të marketingut.

Phone:
355692976966
Address:
Rruga Rreli, Ndërtesa Nr.20, Hyrja 1, Tirana, Albania
ZIP Code:
1016
Country:
Albania
  • Skampa Print

Send Message to listing owner

Please log in to be able to send messages to the listing owner.