Agjensi Turistike ne Tirane Archives |
Home /

Article

Agjensi Turistike ne Tirane

Sort By: Business NamePhoneZIP Code
AIO13 TRAVEL
Address: Yzberisht, Panajot Pano, Pallati LNK Tirane
1052
All In One Travel- Agjensi turistike qe operon ne Tirane.

All In One Travel- Agjensi turistike qe operon ne Tirane. Themeluar qe ne 2013 ofron bileta avioni, bileta autobusi, bileta trageti, paketa turistike, brenda dhe jashte Shqiperise, nje dhe disa ditore, paketa individuale dhe ne grup, grupe aventure dhe grupe kulturore. Ne jemi nje staf shume entuziast dhe te perkushtuar, te cilet mundohen qe endrrat tuaja ti dergojne ne destinacionin perkates. Konkurues me cmimet ne te lira ne treg. We are friendly, funny, and fantastic.

Phone: +355 69 897 7773
Country: Albania