Aksesore Te Ndryshem Per Shtepine Archives -
Home /

Article

Aksesore Te Ndryshem Per Shtepine

Hodo Alb shpk
Address: Rruga Aleksandria Nr 21
Kamëz, Tiranë
1030
Category:

Hodo Alb Shpk eshte kompania lider ne fushen e tregetimit te aksesoreve me cilesore per mobileri ne vend dhe me gjere. Prej vitesh ofrojme teknologjine e fundit te markes Blum te njohur boterisht ne fushen e mobilerise. Paisjet tona jane te pershtatura ne ate menyre qe te krijojne sa me shume hapesire dhe lehtesi ne ambientet e shtepive apo zyrave duke perdorur zgjidhjet me praktike. Tek ne do te gjeni Brandet me te mira Evropiane si Blum, Blanco, Siderplast, Vibo, Sytem Holz, Domus Line, Alcea, Alfa Wood, System Door Handle dhe Jgrabner. Operojme ne treg prej shume vitesh, duke sjelle cilesi te larte dhe sherbime nga me te ndryshmet, duke ofruar zgjidhje opsionale, praktike dhe funksionale ne arredimin e shtepive, zyrave dhe ambienteve te tjera. Cilesine , garancine dhe teknologjine e fundit e gjeni vetem te Hodo Alb.

Phone:
068 401 0533
Country:
Albania